PATOGEN BAKTERIYALAR VA ULARNING AHAMIYATI (Western European Journal of Medicine and Medical Science, 2025)
Maqolada patogen bakteriyalar turlari, shakllari, yashash muhiti va hayot tarzi, ular zararlaydigan organizm turlari haqida ma’lumotlar keltirilgan. Zararlangan organizmlarning keltirib chiqaradigan kassalliklari, ularni qay usullarda davolash va bu kasallikka qayta chalinmaslik choralari hamda patogen bakteriyalarning qishloq xo’jaligidagi ahamiyatli tomonlari haqidagi fikr va mulohazalar yuritilgan.